::-moz-selection { /* Code for Firefox */ color: white; background: #38585A; } ::selection { color: white; background: #38585A; }
top of page

Individuel terapi i Kolding

Individuel terapi lærer dig at lytte til dine behov og hjælper dig med at finde et hjem til dit optimale jeg.

 

Det øger din bevidsthed om, hvorfor du bliver deprimeret og magtesløs eller føler dig underlegen og alene. De fleste mennesker kæmper i tider med angst, tristhed, ensomhed eller mangel på selvværd, men du er den eneste, der kan ændre dit liv ved at komme ind til kernen og stå der. Det kan dog være svært at gøre det alene.

 

Individuel terapi kan omhandle rigtig mange forskellige emner, så som:

  • Generelle bekymringer

  • Udbrændthed

  • Livskrise

  • Angst

  • Depression

Psykoterapi i Kolding

Hvis du ikke har prøvet terapi før, er du måske ikke sikker på, om det er den rigtige behandling for dig. Målet med individuel terapi er at hjælpe mennesker, der befinder sig et svært sted i deres liv, komme videre. Dette gøres gennem samtaleterapi, hvor vi fokuserer på at identificere og rette op på negative mønstre eller mekanismer.

 

Individuel terapi forbedrer livskvaliteten. Terapien hjælper dig med at tage ansvar for dine valg, så du kan bruge de rigtige værktøjer til at erstatte negativ og fast adfærd med meningsfulde aktiviteter og måder, der afspejler dine kerneværdier.

Supervision

Supervision er en blanding af refleksion, faglig vejledning og kamp, ​​undervisning, støtte og personlig udvikling. Målet er at fokusere på et fagligt spørgsmål, der interesserer dig.

 

Supervision giver dig mulighed for at få nye perspektiver på dine udfordringer, så du ikke mentalt tager faglige problemstillinger med dig hjem. Det kan hjælpe dig til at se tingene i et nyt lys og på en anden måde.

 

Målet er ikke nødvendigvis at finde det rigtige svar, men at give plads til at se på problemet fra forskellige perspektiver og til at stoppe op og give plads til refleksion. Arbejder du med mennesker og møder noget voldsomt eller på anden måde svært at håndtere, kan supervision også hjælpe dig med at klare dig bedre.

bottom of page