::-moz-selection { /* Code for Firefox */ color: white; background: #38585A; } ::selection { color: white; background: #38585A; }
top of page

Familieterapi i Kolding

Familieterapi i Kolding

Familieterapi - med fokus på jer.

 

Formålet med familieterapi er at styrke jeres familierelationer og skabe et godt familiesammenhold. Familierådgivning kan især være effektiv, hvis du vil finde nye måder at komme sammen og forstå dine mønstre og adfærd i din familie. Familieterapi kan bruges til mange forskellige problemstillinger, men er især god til at afklare dit barns adfærdsmønstre og give dig som forælder gode løsninger på, hvordan du håndterer dit barns adfærd. Min rolle som familiepsykolog er at støtte dig i dine forældreroller og projekter med dine børn. Jeg kan også formidle dit barns perspektiv og få en god samtale om, hvad du egentlig gør godt som forælder.

Når et problem rammer en person i familie, er det ofte som om, hele familien rammes. Enten har mange travlt med at løse problemet, eller også opstår der nye problemer på grund af den svære situation. Andre gange er ikke én person problemet, men noget i hele familieenheden, der er gået galt over tid.

 

Mange temaer kan fylde noget i terapien for eksempel: kærlighed og omsorg, roller og voksne, sygdom og død, forældre og unges konflikt, uddannelse og ansvar. I familieterapien er vores opgave både at søge og lade alle stemmerne tale, og at give alle mulighed for at lytte til andre. Dette kan være en mulighed for at genopdage og rehabilitere familiens ressourcer og styrker til at bekæmpe vanskeligheder.

 

Under dialogen mellem samtalepartnere udvikles udsagn, og der kan ofte opstå nye eller ændrede forståelser af et og et problem.

Forskellige typer af familieterapi

 

Der findes mange forskellige typer af familier, og der kan

derfor opstå forskellige typer af problemer, medlemmerne

imellem. Jeg hjælper jer, uanset hvilke problemer i står

overfor, og hvilke familie sammensætninger i har, heriblandt:

  • Familieterapi i de voksne relationer

  • Familieterapi for børnefamilier

  • Familieterapi for teenagere og forældre

  • Familieterapi for sammenbragte familier

Typer af familieterapi
bottom of page