::-moz-selection { /* Code for Firefox */ color: white; background: #38585A; } ::selection { color: white; background: #38585A; }
top of page

Praktisk info

Her på siden kan du finde relevant information i forbindelse med min praksis og forløbet

 • Hvad er adressen?
  Adressen er Jernbanegade 40, 6000, Kolding C
 • Hvad er prisen for en samtale?
  Det kommer an på hvilken type terapi du/I leder efter. Du kan se priserne herunder:
 • Hvordan foregår et forløb hos mig?
  Når du har kontaktet mig, enten pr. telefon, mail eller ved udfyldning af kontaktformularen på siden, så aftaler vi sammen en tid til en snak, hvor vi finder ud af om der er et match. Det er meget vigtigt at du/I føler at jeg er den rigtige terapeut for jer, så derfor tager vi en lille snak, hvor vi lærer hinanden at kende, og finder ud af om vi skal fortsætte. Denne lille snak på 45-60 min, koster 750 kr. Hvis du/I føler at jeg er den rigtige til at hjælpe jer, så går vi videre, og starter selve forløbet op. Vi aftaler sammen hvor langt forløbet skal være, og hvor mange samtaler du/I har brug for.
 • Hvor mange samtaler skal man have?
  Da alle har forskellige problemstillinger, og forskellig grad, er der ikke ét svar på hvor mange samtaler du har brug for. Det er i høj grad noget du selv kan mærke, så det er noget vi aftaler fra gang til gang. Nogle gange kan enkelte samtaler være nok for at du/I føler at du/I har fået afklaring. Andre gange kan det være at du/I har brug for et længere forløb. Jeg stiller mig til rådighed, og i samarbejde med jer, finder vi ud af hvad der er bedst.
bottom of page